Premier League- Status over et årti

Spread the love

En føljeton over de næste tolv dage du ikke har lyst til at gå glip af!

Et årti med fodbold fra Premier League rinder ud i aften til midnat og vi kan se tilbage og mindes…

Store præstationer, store personligheder, triumfer og tragedier.

Vi kan se tilbage på et årti der så de helt store penge gøre sit indtog i verdens bedste fodboldliga, primært i form af hidtil uhørte tv- indtægter. Indtægter der i år alene indbringer den dårligste nedrykker 860. millioner danske kroner, mens vinderen af Premier League indkasserer 1, 316. milliarder danske kroner.

Ikke så underligt at Premier League i dette årti har været i stand til at tiltrække de bedste spillere og managers i verden. Ingen anden liga kan betale de overgangssummer, samt udbetale de lønninger, som klubberne i Premier League kan. Selv de små klubber i Premier League har råd til at holde på deres stjernespillere, når de store klubber banker på døren. Ligeledes kan de små klubber i Premier League, hente forholdsvis store navne på kontinentet, og lokke dem til med lønninger de ikke i deres vildeste fantasi havde drømt om.

I Premier League kommer drømme til live, for spillere, klubber og tilskuere, og det er der ikke lavet om på i det forgangne årti. Tvært imod!

Dette årti har også set drømme gå i opfyldelse for umådeligt rige mænd, der bruger Premier League, som et vindue de kan udstille deres rigdom i. De mest lysende eksempler er naturligvis Roman Abramovich i Chelsea og Sheik Mansour i Manchester City. Men også klubber som Liverpool FC og Manchester United er ejet af hovedrige amerikanske selskaber.

Jeg ved det! Denne teaser handler rigtig meget om penge, og ikke særligt meget om fodbold. Men det er et faktum, at pengene styrer hvem der vinder og hvem der taber, i dette vidunderlige spil. Når vi ser på listen af vindere af Premier League i dette årti, står de to Manchester klubber for seks mesterskaber og Chelsea for tre. Kun Leicester formåede i dette årti at bryde monopolet.

I de kommende tolv dage kan du her på bloggen læse om årtiets ti Premier League vindere, følge med i kåringen af årtiets hold, samt læse mit bud på en præsentation af de første vindere af Premier League i det næste årti.

Jeg håber I, ligesom jeg, har lyst til at gøre status på dette årti i Premier League, og at I ivrigt vil give jeres mening til kende, på bloggen og i de sociale medier…

Jeg håber I, ligesom jeg, ser frem til at tage hul på et nyt årti, startende med præsentationen af et magtdynasti i den røde del af Liverpool.

Allerede i morgen, kan vi hensygne i tømmermandståger, på vores respektive sofaer, og lade et nyt årti med Premier League tage sin begyndelse!

GOD FORNØJELSE OG GODT NYTÅR TIL ALLE!
31.12.2019

No Thoughts on Premier League- Status over et årti

Warning: Undefined variable $wpdb in /var/www/vhosts/grimm.dk/httpdocs/wp-content/plugins/wp-comment-designer-lite/inc/frontend/wpcd_comment_listing_inner.php on line 13

Warning: Attempt to read property "prefix" on null in /var/www/vhosts/grimm.dk/httpdocs/wp-content/plugins/wp-comment-designer-lite/inc/frontend/wpcd_comment_listing_inner.php on line 13

Warning: Undefined variable $wpdb in /var/www/vhosts/grimm.dk/httpdocs/wp-content/plugins/wp-comment-designer-lite/inc/frontend/wpcd_comment_listing_inner.php on line 14

Warning: Attempt to read property "prefix" on null in /var/www/vhosts/grimm.dk/httpdocs/wp-content/plugins/wp-comment-designer-lite/inc/frontend/wpcd_comment_listing_inner.php on line 14

Leave a Reply

Leave A Comment

0 0 votes
Article Rating

Leave a Reply

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x