Dagen derpå og et nyt årti.

Spread the love

En ”overgang” er altid noget særligt.
Det kan være overgangen fra barn til voksen, fra ugift til gift men også overgangen til et nyt år, er forbundet med særlige forestillinger og ritualer.
Man lægger det gamle år bag sig og foran ligger et nyt og “ubrugt”. 

Dette giver naturligvis anledning til en hel del tanker om, hvad fremtiden vil bringe, samt forsøg på enten at aflure, hvad skæbnen har planlagt eller prøve at påvirke fremtiden i den rigtige retning.

Nytårsaften har derfor været set som en velegnet anledning til at træffe beslutninger og hver især har vi vores skikke som fx at hoppe ind i det nye år fra en stol eller lignende med mønter i lommen.
Dette er en forholdsvis ny skik som man mener blev udledt af usikkerheden mellem overgangen fra det gamle år til det nye og ved at hoppe gjorde man derved overgangen lettere.

Mange har store drømme for det nye vidunderlige år og disse lægges som ”nytårsløfte”.
Jeg har gennem tiden selv lavet sådanne løfter såvel som andre, men kære læser.. lad os være ærlige omkring  hvor mange af disse der er reelt er blevet til noget.

Så hvorfor ikke bare lave en hel masse hver især.?
Jo flere løfter man aflægger, jo større er chancen jo for, at i hvert fald et af dem bliver holdt og man derfor alligevel kan være godt tilfreds med sig selv.

Held og lykke med Jeres nytårsløfter…. 🙂

No Thoughts on Dagen derpå og et nyt årti.

Warning: Undefined variable $wpdb in /var/www/vhosts/grimm.dk/httpdocs/wp-content/plugins/wp-comment-designer-lite/inc/frontend/wpcd_comment_listing_inner.php on line 13

Warning: Attempt to read property "prefix" on null in /var/www/vhosts/grimm.dk/httpdocs/wp-content/plugins/wp-comment-designer-lite/inc/frontend/wpcd_comment_listing_inner.php on line 13

Warning: Undefined variable $wpdb in /var/www/vhosts/grimm.dk/httpdocs/wp-content/plugins/wp-comment-designer-lite/inc/frontend/wpcd_comment_listing_inner.php on line 14

Warning: Attempt to read property "prefix" on null in /var/www/vhosts/grimm.dk/httpdocs/wp-content/plugins/wp-comment-designer-lite/inc/frontend/wpcd_comment_listing_inner.php on line 14

Leave a Reply

Leave A Comment

0 0 votes
Article Rating

Leave a Reply

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x